N. AE. ‎– Katharsis

N. AE. ‎– Katharsis
N. AE. ‎– Katharsis
Katalógové číslo: Polskie Nagrania Muza ‎– SX 1262
Dostupnosť: 1
Cena: 12,00€ 2,00€

Množstvo:     -  
Detaily produktu:
Krajina lisovania Poľsko
Stav platne VG+
Stav Obalu VG

A1    Discovery Of A New Galaxy (A Triumphal Dream)    
A2    The Milky Way (Travel To The Confines Of Infinity)    
A3    The Planet Earth (Gravity, A Gate In The Clouds, Landing, A Terrestrial Landscape, Enchantment, Annunciation)    
A4    Fate (The Immutable Law Of Trasience)    
A5    The Seal (Biological Reproduction, The Struggle For Survival, The Vanity And Euphoria Of The Privileged)    

B1    From A Letter To M    
B2    An Attempt To Escape (A Hope In Outer-Space Communication)    
B3    Katharsis (The Eternal Yearning Of The Soul - Return To Th Regions Of The Central Galaxy)    
B4    An Epitaph/In Memory Of Piotr