U2 ‎– The Joshua Tree

U2 ‎– The Joshua Tree
U2 ‎– The Joshua Tree
Katalógové číslo: Island Records ‎– 208 219
Dostupnosť: 1
Cena: 16,00€

Množstvo:     -  
Detaily produktu:
Krajina lisovania Nemecko
Stav platne VG+
Stav Obalu VG+
Insert s textami
Otvárací obal
A1 Where The Streets Have No Name 5:35
A2 I Still Haven't Found What I'm Looking For 4:38
A3 With Or Without You 4:57
A4 Bullet The Blue Sky 4:32
A5 Running To Stand Still 4:20
B1 Red Hill Mining Town 4:51
B2 In God's Country 3:57
B3 Trip Through Your Wires 3:32
B4 One Tree Hill 5:24
B5 Exit 4:14
B6 Mothers Of The Disappeared 5:14